SKAPA BILD!

I filmen berättar Darin, Klara och Sharo hur man gör för att skapa bilder till Fabulosis.

Sidan vänder sig främst till elever och lärare i Gottsunda med omnejd, men alla är välkomna att skapa bilder. Vill du? Det vore kul!

 

Här laddar du upp dina färdiga bilder.

Är du lärare och har en hel bunt med bilder att skicka in – ta kontakt så kan vi lösa det på ett smidigare sätt.

Elevens/elevernas namn eller alias/nicknamn

Klass

Skola

Lärarens e-post, elevens e-post eller förälders e-post. Någon vi kan kontakta om vi har frågor om bilden och publiceringen.

E-posten går till...
LärarenElevenFörälder

Teknik (vilken teknik har använts för att skapa bilden, till exempel färgpennor, blyerts, foto, vattenfärg, blandteknik...)

Välj din bild fil på din enhet och ladda upp!

Genom att klicka på skicka nedan godkänner du att bilden publiceras på Fabulosis digitala kanaler (fabulosis.se, Fabulosis på Flickr, Instagram, Twitter och YouTube) under licensen CC by-nc-sa (Licensen Creative Commons erkännande, icke kommersiell, dela lika innebär att du tillåter andra att använda, sprida, göra om, modifiera och bygga vidare och skapa nya verk utifrån ditt. Detta så länge de erkänner dig som upphovsman och att de verk som skapas utifrån ditt verk ska licensieras under samma villkor. De nya verk som skapas utifrån ditt verk kommer att ha samma licens.) Välkommen att höra av dig till oss om du undrar över något kring licensen!

Vi publicerar bara bilder som följer vår skolas värdegrund.